سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی مشهدی(مربایی)

شیرینی مشهدی(مربایی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
کره ۱۱۵ گرم
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
مارمالادبه مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیرینی مشهدی(مربایی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی مشهدی(مربایی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد و بکینگ پودر و وانیل و نمک رو باهم مخلوط میکنیم و بعد الک میکنیم . و بعد مخلوط آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم .
مرحله 2کره نرم شده و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست و کرم رنگ بشه و بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و دوباره باهمزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه .
مرحله 3نیازی به ورز دادن نداره . همین که خمیرمون صادف و یکدست شد و به دست نچسبید آمادس .
مرحله 4بعد خمیر رو داخل نایلون قرار بدید و حدود یک ساعت داخل یخچال بذارید تا کار کردن باهاش راحت بشه . بعد خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه باز کنید و قالب بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید قرار بدید .
مرحله 5وسط نصف شیرینیاتون رو با قالب دایره قالب بزنید (شبیه عکسی که براتون فرستادم ) . بعد شیرینی ها رو داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار بدید .
مرحله 6وقتی شیرینی ها پخته شد اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد روی اون شیرینی هایی که با قالب دایره قالب زدین رو عسل بزنید و بعد روش رو با کنجد یا پسته آسیاب شده یا خلال پسته یا خلال بادام یا شکلات ذوب شده تزیین کنید .
مرحله 7و بعد روی لایه زیری شیرینی مارمالاد بریزید و بعد لایه روییش رو روش قرار بدین
مرحله 8
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین