سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی مربایی

شیرینی مربایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۵ نفر
مواد لازم
کره ۱۳۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
آرد ۳۰۰ گرم
شیر ۲ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری
شربت بار ۲ قاشق سوپ خوری
شیرینی مربایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی مربایی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره شکر و وانیل را انقدر میزنیم تا کرم رنگ شود سپس زرده را اضافه کرده و با خوب میزنیم.
مرحله 2در این مرحله شیر و شربت بار یا عسل را که برا خوشرنگ شدن شیرینی میباشد،اضافه کنید و کمی با همزن بزنید.
مرحله 3در این مرحله باید تمام آرد را اضافه کنیم و با سرانگشتان دستو ورز بدهیم.در این مرحله مواد پودری میباشد.حالا روغن را اضافه میکنیم کمی ورز می دهیم اگر شکل نگرفت ۱ قاشق دیگر روغن اضافه میکنیم.
مرحله 4خمیر را به مدت نیم ساعت تا ۱ ساعت درون یخچال میگذاریم.
مرحله 5خمیر را بعد استراحت از یخچال بیرون آورده دو پلاستیک فریزر روی سطح کار میگذاریم و خمیر را بین این دو پلاستک قرار می دهیم
مرحله 6خمیر رابا وردنه باز میکنیم قالب میزنیم طوری که از هر مدل دو تا داشته باشیم یکی ساده و یکی سوراخ دار تا بعد پخت شیرینی ها را روی هم قرار دهیم.
مرحله 7شیرینی ها را در فر به من ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کمی رنگ زیرش عوض شود.
مرحله 8وقتی از فر در آوردیم کمی صبر میکنیم سپس رو آنهایی که سوراخ دارد، را با پودر قند و شکلات تزیین میکنیم و روی شیرینی های ساده مارمالاد می گذاریم و دو شیرینی ساده و سوراخ دار یک شکل را روی هم میگذاریم.
مرحله 9بعد از آماده شدن شیرینی هاآنها را در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین