سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی مربایی با طعم گیلاس

شیرینی مربایی با طعم گیلاس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۳ پیمانه
پودر شکر ۱/۳ پیمانه
کره ۲۲۵ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
گیلاس ۲ پیمانه
پودر شکر ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۲ قاشق چای خوری
شیرینی مربایی با طعم گیلاس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی مربایی با طعم گیلاس
روش ساخت
مرحله 1 آرد ، وانيل و نشاسته ذرت را با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد. كره را با همزن برقی بزنيد تا سفيد و نرم شود. (به ياد داشته باشيد كه كره را يك ساعت قبل از آماده سازي شيريني ها از یخچال بيرون بیاورید)
مرحله 2به تدريج مخلوط آرد را به كره اضافه كرده و هم بزنيد تا مواد حالت خميری به خود بگيرد. خمير را روی كاغذ روغني قرار داده و یک کاغذ دیگر روي آن بگذاريد. خمير را رول كرده تا ضخامتش به ٦ ميلي‌متر برسد. حالا باید خمیر را براي چند ساعت يا يك روز داخل يخچال بگذاريد.
مرحله 3بعد از زمان ذکرشده، خمير را باز کرده و با قالب شيريني مورد نظرتان، آن را قالب بزنيد. براي این نوع شیرینی‌های مربایی، بايد از قالب های دو تكه اي استفاده كنيد. شيريني ها را چند ساعتي در يخچال بگذاريد تا سفت شوند. شيريني هاي برش خورده را به مدت ١٥ دقيقه در فر که از قبل با دمای ١٧٥ درجه سانتی‌گراد گرم شده است قرار دهید. طلايي شدن لبه هاي شيريني نشانه آماده بودنشان است. 
مرحله 4در این فاصله مربا را آماده کنید: گيلاس‌ها را در ظرفي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد و آن‌ها را به‌مدت 4 دقیقه مرتب هم بزنيد تا كمي آب‌شان را از دست بدهند، سپس شكر و نشاسته ذرت را اضافه كرده و 2 دقیقه دیگر هم بزنید. مخلوط بايد کاملا غليظ شود. بعد از اینکه مربا به غلظت مورد نظر رسید، ظرف را از روي حرارت بردارید و بگذارید مربا قبل از قرار گرفتن ميان شيريني‌ها خنك شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین