سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی مربایی انگشتی

شیرینی مربایی انگشتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱۲۰ گرم
مربا ۱/۲ لیوان
آرد ۲۶۵ گرم
گلاب ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۲ قاشق چای خوری
شکر ۲۳۰ گرم
کره ۲۳۰ گرم
شیرینی مربایی انگشتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی مربایی انگشتی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره رو داخل ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن 1دقیقه خوب بزنیدش تا پفکی بشه.
مرحله 2سرعت همزن رو متوسط کنید و شکر رو کم کم به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکر تموم شد 3تا4دقیقه دوباره مواد رو خوب هم بزنید.
مرحله 3گلاب و وانیل رو هم به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.
مرحله 4آرد رو 3بار الک کنید تا خوب هوا بخوره و سبک بشه و اگر دوست دارید یه سر قاشق نمک هم بهش اضافه کنید.آرد رو با الک کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 5خمیر رو داخل پلاستیک بریزید و داخل پلاستیک رو چرب کنید یا کمی ارد بزنید.بعد خمیر رو داخلش قرار بدید و درش رو ببندید و حداقل 4ساعت بذارید توی یخچال بمونه.
مرحله 6فر رو با دمای 350درجه فارنهایت روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.از خمیر به اندازه یه گردو بردارید و داخل سینی قرار بدید.
مرحله 7خمیر باید کاملا صاف بشه یعنی با دستتون باید خوب گردش کنید(بهتره دستتون رو چرب کنید)اگر خمیر زیادی چسبنده بود یکی دو ساعت دیگه منتقلش کنید به یخچال.
مرحله 8حالا وسط هر خمیر رو کمی گود کنید
مرحله 9و داخلش کمی مربا یا مارمالاد بریزید.
مرحله 10خمیرها رو داخل فر به مدت 15دقیقه بپزید و بعد خارج کنید و صبر کنید تا کامل خنک بشه.(نیم ساعت حداقل باید سرد بشن)
مرحله 11حالا شکر و خامه و وانیل رو با همزن تا میتونید بزنید تا کاملا نرم و یکنواخت بشن و اون رو روی شیرینی های سرد شده بریزید و بعد شیرینی رو به یخچال منتقل کنید تا رویه کاملا ببنده.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین