سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی محلی بیجار

شیرینی محلی بیجار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آردبه مقدار لازم
کره ۱/۲ استکان
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
گلاب ۱/۲ استکان
تخم مرغ ۲ عدد
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
پودر قندبه مقدار لازم
شیرینی محلی بیجار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی محلی بیجار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تخم مرغ و وانیل رو باهم مخلوط کنید و با چنگال بزنید و بعد بهش مخلوط آب و گلاب رو اضافه کنید و بعد کره ذوب شده یا روغن جامد ذوب شده اضافه کنید و با چنگال هم بزنید .
مرحله 2و بعد بکینگ پودر و آرد رو که ۳ بار الک کردید به مواد اضافه کنید و هم بزنید باید به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبه و بعد کمی ورز بدید و روش رو بپوشونید و اجازه بدید ۲ ساعت استراحت کنه .
مرحله 3و بعد از ۲ ساعت خمیر رو با وردنه باز کنید و بعد با قالب قالب بزنید من شکل دایره و مربع و قلب درآوردم .
مرحله 4بعد داخل ظرفی روغن بریزید و بذارید روی حرارت کم تا داغ بشه و بعد خمیر هارو دونه دونه داخل روغن بریزید تا پف کنه و پخته بشه ولی تغیر رنگ نده . وقتی روشون کاملا کشیده شد و خنک شدن داخل مخلوط پودر قند و پودر هل بزنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین