زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نارگیل ۱/۴ فنجان |
جو ۱ فنجان |
شکر ۱ فنجان |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد)داغ کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک مخلوط کن، سفیده تخم مرغ و نمک را مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا موج دار شود. در حالی که مخلوط کند با سرعت متوسط کار می کند، شکر را کم کم اضافه کنید تا خوب ترکیب شود. |
مرحله 3 | ظرف مخلوط کن را جدا کنید. جو، نارگیل و عصاره وانیل را اضافه کنید. با قاشق چایخوری مخلوط را روی سینی فر آماده شده بیندازید و بین هر دو قاشق 2.5 سانتی متر فاصله بگذارید. |
مرحله 4 | 11 تا 13 دقیقه در فر بپزید تا کمی طلایی شود. |
مرحله 5 | بگذارید 10 دقیقه داخل سینی فر خنک شوند سپس با احتیاط به یک توری خنک کننده منتقل کنید. |