سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی ماندل بولار

شیرینی ماندل بولار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد برنج ۵۰ گرم
آرد شیرینی ۵۰ گرم
کره ۶۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱/۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری
شیرینی ماندل بولار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی ماندل بولار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره را با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه وانیل را هم اضافه کنید دوباره خوب هم بزنید درآخر هر دو آرد را الک کنید با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره
مرحله 2ممکن است خمیر چسبنده باشد ۱۰دقیقه داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه بعد اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کنید و با وسیله ای یک گودی ایجاد کنید
مرحله 3 با فاصله داخل سینی فر بچینید با حرارت ۱۷۰درجه به مدت ۱۵دقیقه بذارید تا زیر آن کمی طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزیین کنید
مرحله 4طرزتهیه بریلو: همه مواد رو با هم مخلوط کنید بذارید روی حرارت تا غلیظ بشه بعد به چند قسمت تقسیم کنید و رنگ خوراکی دلخواه رو بهش بزنید و برای تزیین استفاده کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین