سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی مارمالاد

شیرینی مارمالاد
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
مارمالادبه مقدار لازم
پودر قند ۱/۴ لیوان
سرکه ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
عسل ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۲ لیوان
آرد ۱.۵ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
شیرینی مارمالاد
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی مارمالاد
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ آرد را الک کنید و داخل کاسه ای بریزید ، کره سرد را خرد کنید و به آرد اضافه نمایید
مرحله 2سپس با کمک انگشتان دست مواد را ماساژ دهید و مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند ( میتوانید از میکسر استفاده کنید اما استفاده از انگشتان دست بافت بهتری به شیرینی میدهد ).
مرحله 3تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود
مرحله 4سپس کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و با لیسک به ارامی مخلوط کنید
مرحله 5 جوش شیرین و سرکه را مخلوط کنید و به خمیر شیرینی اضافه نمایید ، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند
مرحله 6سپس عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
مرحله 7خمیر را با کمک دست به شکل گرد حالت دهید و داخل کیسه فریزر بگذارید ، هواگیری کنید و به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید
مرحله 8پس از استراحت روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را نازک پهن کنید
مرحله 9سپس خمیر را قالب بزنید ( میتوانید با استفاده از قالب های آماده خمیر را قالب بزنید یا با استفاده از چاقو به هر شکلی که دوست دارید خمیر را برش دهید ).
مرحله 10داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید ، با استفاده از ابزار بخش میانی خمیر را سوراخ کنید
مرحله 11( روی نصف خمیرها را سوراخ ایجاد کنید ، این خمیرها مربوط به بخش بالای شیرینی و برای نمایش مارمالاد و زیبایی بیشتر هستند ، این سوراخ میتوانید به شکل قلبی کوچک نیز در مرکز کار ایجاد شود).
مرحله 12سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 – 8 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند ( این زمان بسته به دمای هر فر متفاوت میباشد )
مرحله 13پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شوند ، دو شیرینی را با استفاده از مارمالاد به هم متصل کنید سپس دو طرف شیرینی را در پودر قند بزنید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین