سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی لیمویی لطیف

شیرینی لیمویی لطیف
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
کره ۱۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ پیمانه
لیمو ترش ۲ عدد
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق مربا خوری
آرد ۱/۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شیرینی لیمویی لطیف
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی لیمویی لطیف
روش ساخت
مرحله 1در یک ظرف بزرگ کره و ⅓ پیمانه شکر را می ریزیم و با همزن برقی می زنیم تا کاملاً مخلوط و کش دار شود. پوست لیمو ترش ها را رنده می کنیم و آنها را به همراه آب لیموی تازه و وانیل در مخلوط کره و شکر می ریزیم و باز هم مخلوط می کنیم تا یک دست شود.
مرحله 2در یک ظرف دیگر، آرد، نشاسته، ذرت و نمک را می ریزیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم. این مخلوط را در مایه می ریزیم و با درجه کند همزن برقی می زنیم تا مواد مخلوط شوند و خمیر خوبی بدست آید.
مرحله 3بین دو لایه کاغذ روغنی 20 در 30 سانتیمتر، خمیر را به قطر 1.5 سانتیمتر باز می کنیم و سپس به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم.
مرحله 4فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کاغذ روغنی را روی 2 سینی شیرینی پزی پهن می کنیم. ⅔ پیمانه شکر باقیمانده را در 1 کیسه در بسته می ریزیم. کاغذهای روغنی را از خمیر جدا می کنیم و خمیر را به قطر 3 میلی متر پهن می کنیم و با 1 قالب گرد، خمیر را قالب می زنیم. شیرینی های قالب زده را روی سینی فر آماده شده به فاصله 1.5 سانتیمتر می چینیم و داخل فر می گذاریم.
مرحله 5زمانی پخت کاملاً صورت گرفته است که روی شیرینی ها طلائی شود که تقریباً 15 دقیقه طول می کشد. پس از اینکه شیرینی ها پخت، آنها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود. سپس آنها را در کیسه شکر می اندازیم و تکان می دهیم تا سطح آن کاملاً با شکر پوشیده شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین