سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه فرم گرفتهبه مقدار لازم
پودر قندبه مقدار لازم
شیرینی لطیفه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی لطیفه
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر رو در دمای 176 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.سینی فر رو کاغذ روغنی می اندازیم.
مرحله 2زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.سفیده را با هم زن برقی میزنیم تا کمی حجم بگیره بعد نصف شکر رو اضافه کرده و با دور تند هم زده تا سفید ،حجیم و حالت کشدار شود .
مرحله 3زرده و نصف شکر را با وانیل داخل ظرف دیگری بریزید و با دور متوسط هم زن بزنید تا رنگ آن کرم وکشدارشود.
مرحله 4زرده و سفیده را با لیسک آروم در یک جهت به صورت دورانی باهم مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آن اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قیف با ماسوره ساده بریزید.
مرحله 5از مایه به اندازه دلخواه با فاصله معین (حدود 3 سانتی متر) به صورت دایره بریزید روی شیرینی ها کمی پودر قند بپاشید و در فر با حرارت 176 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است درزمان 10 تا 12 دقیقه وسط فر قرار دهید.
مرحله 6این شیرینی باید کمی طلایی شده و رنگ آن خیلی تغییر نکند. سپس از فر خارج کنید. در این مدت در فر را باز نکنید اما حواستان باشد که در زمان مناسب از فر خارج کنید.
مرحله 7بعد از زمان 5 دقیقه‌ای لطیفه‌ها از کاغذ جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.
مرحله 8شیرینی را به پشت برگردانید، از خامه فرم گرفته که داخل قیف با ماسوره ساده ریخته‌اید، روی آن بریزد و یک لطیفه دیگر روی آن برگردانید و در ظرف بچینید. روی آن را کمی پودر پسته بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین