سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی قندی

شیرینی قندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷۲ نفر
مواد لازم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
میخک ۱/۲ قاشق چای خوری
زنجبیل ۳/۴ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۲ قاشق چای خوری
آرد ۲۵۰ گرم
روغن نباتی ۱/۲ فنجان
کره ۵۵ گرم
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیره قند ۱/۲ فنجان
فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۷۵ گرم
شیرینی قندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی قندی
روش ساخت
مرحله 1آرد، جوش شیرین، دارچین، زنجبیل، فلفل شیرین، میخک و نمک را داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید.
مرحله 2کره، روغن جامد و شکر قهوه ای را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی با سرعت متوسط به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود و پف کند. سپس تخم مرغ و شیره قند را اضافه کنید و هم بزنید، سرعت را کم کنید سپس با مخلوط آرد ترکیب کنید.
مرحله 3فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید و طبقه سوم فر را آماده کنید.
مرحله 4یک قاشق چای خوری از خمیر را با دست مرطوب به شکل یک توپ دو نیم سانتیمتری در بیاورید و بعد آن را با کف دست پخش کنید.
مرحله 5سپس داخل شکر غوطه ور کنید. باقیمانده خمیر را به همین صورت درست و داخل شکر غوطه ور کنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید.
مرحله 6طرف شکری آنها به رو باشد.
مرحله 7حال به مدت 10 الی 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن برشته و طلایی شده و مغز پخت شوند سپس بگذارید به مدت یک دقیقه خنک شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین