سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی قلبی مربایی

شیرینی قلبی مربایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۴ نفر
مواد لازم
آرد ۵ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
کره ۲۴۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
باترمیلک (شیرکره) ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق مربا خوری
مربای زردآلو ۲/۳ پیمانه
شکربه مقدار لازم
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
شیرینی قلبی مربایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی قلبی مربایی
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه کره و شکر را با همزن برقی به مدت 4 دقیقه بزنید تا مخلوطی نرم و سبک و کرم مانند به دست بیاید
مرحله 2تخم مرغ‎ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام مخلوط را به خوبی با همزن بزنید
مرحله 3در یک کاسه بزرگ مجزا، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و یک تا 2 بار آن را الک کنید
مرحله 4سرعت همزن را پایین بیاورید و به تدریج مخلوط آرد را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید. بین دفعاتی که مخلوط آرد را اضافه می‎کنید و می‎زنید به تناوب باترمیلک یا دوغ را نیز اضافه کنید. همه را خوب با همزن بزنید. حالا خمیر به‎دست آمده را بردارید و داخل یک کیسه پلاستیکی بپیچید. سپس آن را به مدت 1 شب داخل یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند
مرحله 5فر را از قبل در دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. دو سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی یک سطح کار مقداری آرد بپاشید
مرحله 6خمیر را به ضخامت 1 تا 2 میلی‎متر⅛ (اینچ) پهن کنید. با استفاده از قالب‎های شیرینی پزی به شکل قلب، از خمیرتان قلب‎هایی را در بیاورید. اگر دوست دارید وسط برخی از قلب‎های را نیز در بیاورید. قلب‎ها را با کاردک روی کاغذ روغنی روی سینی منتقل کنید و روی آن سلفون کشیده و سینی را 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند
مرحله 7وقتی که می‌خواهید شیرینی ها را داخل فر قرار دهید، در صورت تمایل می‌توانید روی شیرینی‎ها شکر رنگی بپاشید. مقداری شکر که برای تزئین کنار گذاشته بودیم را در ظرفی ریخته و خلال دندان را به کمی رنگ خوراکی آغشته کنید و داخل شکر حرکت دهید تا کاملا رنگی شوند. میزان و پررنگ و کم رنگ بودن آن را مشخص کنید ولی به خاطر داشته باشید که با مقادیر بسیار کم رنگ شروع کنید
مرحله 8سینی خمیرها را پس از استراحت داخل فر از پیش گرم شده بگذارید و حدود 10 دقیقه در فر بپزید تا طلائی شوند اما زیاد قهوه‎ای نشوند. شیرینی‎ها را بیرون بیاورید تا خنک شوند
مرحله 9این مقادیر تعداد زیادی شیرینی به شما می‌دهد که می‌توانید مقدار آن را کم کنید یا اینکه خمیر را آماده کنید و مقداری از آن را در سلفون پیچیده در ظرف دربسته حداکثر به مدت 3 هفته داخل فریزر نگهداری کنید
مرحله 10اگر می‌خواهید با کل خمیر کار کنید، مرحله به مرحله آنها را قالب زده و در سینی فر بچینید. حواستان به زمان های استراحت خمیر باشد و به هیچ‌وجه این زمان را حذف نکنید
مرحله 11برای درست کردن قلب‎های مربایی می‎توانید روی یک قلب کامل مربا بمالید، سپس قلب هم اندازه آن را که وسطش را درآورده‎اید روی آن بگذارید. مربا قلب‎ها را به هم می‎چسباند. حالا می‎توانید وسط توخالی شیرینی‎تان را با مربای بیشتری پُر کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین