زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سمولینا ۲ پیمانه |
آرد سفید ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
گلاب ۲ قاشق چای خوری |
شیر ۳/۴ پیمانه |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا آردها وبیکینگ پودر و وانیل را باهم مخلوط کرده |
مرحله 2 | بعد روغن و کره را اضافه کرده.....بین انگشتان خوب ورز میدهیم،تاحدی که روغن و کره به خورد آرد برود...بعد گلاب را اضافه کرده....باز هم ورز میدهیم |
مرحله 3 | و کم کم شیر را افزوده تا خمیر لطیفی بدست آید اگر حس کردید خمیر خشکه..چند قطره شیر اضافه کنید...خمیر را در کیسه نایلون گذاشته.یک ساعت استراحت میدهیم...بعد گلوله های کوچکی از خمیر برداشته وسط آن را گود میکنیم..و از مواد میانی پر میکنیم |
مرحله 4 | مواد میانی اختیاری هست.... من..پودر نارگیل و پودر دارچین ومغز گردو و گلاب قاطی کردم برای مواد میانی استفاده کردم...و در روغن فراوان سرخ کرده با شعله متوسط....و در شربت میغلطونیم....در ظرف مورد نظر چیده...دلخواه تزیین کنید... |
مرحله 5 | برای شربت هم...دو پیمانه شکر و یک لیوان آب گذاشتم جوش خورد تا قوام پیداکرد...بعد یک قاشق آبلیمو..کمی عسل..کمی وانیل..و یک قاشق زعفران آب کرده ریختم...بعد از یکی دوجوش خاموش کردم |