سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی شیرینی قطاب

شیرینی قطاب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
آرد ۱۵۰ گرم
بادام ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
هل ۱ قاشق سوپ خوری
شیرینی قطاب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی قطاب
روش ساخت
مرحله 1زرده تخم‌مرغ، ماست، روغن و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس آرد را کم‌کم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به دست نچسبد ولی زیاد هم سفت نشود، سپس خمیر را مدت 2 ساعت کنار بگذارید تا به اصطلاح ور بیاید.
مرحله 2برای تهیه مواد داخل قطاب، بادام، پودر قند و هل را با هم مخلوط کنید.
مرحله 3از خمیری که درست کرده‌اید، گلوله‌ای به اندازه یک پرتقال بردارید و کمی آرد روی میز بپاشید. خمیر را با وردنه به قطر تقریبا نیم سانتی‌متر باز کنید.
مرحله 4با دهانه استکان دایره‌هایی روی خمیر بزنید و در وسط هر دایره از مخلوطی که درست کرده‌اید، بگذارید و لبه‌های خمیر را روی هم بیاورید، اطراف آن را به ‌هم بچسبانید و با دست چین دهید. بقیه قطاب‌ها را به همین صورت آماده کنید.
مرحله 5قطاب‌ها را می‌توانید هم در روغن سرخ کنید و هم درون فر بگذارید.
مرحله 6برای سرخ کردن قطاب‌ها باید از یک ظرف گود با روغن فراوان استفاده کنید و قطاب‌ها را داخل آن سرخ کنید
مرحله 7اگر هم خواستید از فر استفاده کنید، آن‌ها را با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید، بعد از سرد شدن آن‌ها را در پودر قند بغلتانید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین