سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آذربایجان شیرینی قرابیه تبریز

شیرینی قرابیه تبریز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
بادام ۱۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
مغز پستهبه مقدار لازم
شیرینی قرابیه تبریز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی قرابیه تبریز
روش ساخت
مرحله 1بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
مرحله 2اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.
مرحله 3 خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.
مرحله 4سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.
مرحله 5داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.
مرحله 6سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.
مرحله 7شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
مرحله 8 بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.
مرحله 9این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین