سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی فلوگر

شیرینی فلوگر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
آرد ۱۲۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
اسانس ۲-۳ قطره
ژله ۱/۲ پیمانه
پودر پستهبه مقدار لازم
شیرینی فلوگر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی فلوگر
روش ساخت
مرحله 1کره را چند دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید تا کمی نرم شود خیلی نباید گرم شود در هنگام مخلوط شدن باید سرمای آن کاملا حس شود.
مرحله 2زرده را با نیمی از پودر قند ، وانیل و اسانس با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود سپس بقیه پودر قند را اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم.
مرحله 3کره نرم شده را به مخلوط اضافه کرده و با همزن مقداری بزنید . آرد و بکينگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید ، سپس کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبد.
مرحله 4خمیر را با یک نایلون بپوشانید و یک ربع داخل یخچال استراحت دهید بعد از این مدت خمیر را بین دو کاغذ مومی یا دو دو نایلون با قطر 3 الی 4 میلی متر باز کرده و با قالب 5 پر قالب میزنیم.
مرحله 5درون قالب های کوچک که شبیه قالب کیک یزدی هست ولی در سایز کوچکتر ، کپسول کاغذی گذاشته و خمیر را در آن قرار میدهیم و با انگشت وسط آن را کمی فشار دهید ،
مرحله 6این شیرینی را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه می پزیم ، بعد از سرد شدن داخل شیرینی ها را با ژله مغزی پر میکنیم و روی آن را با پودر پسته یا ترافل تزیین میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین