زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱۲۵ گرم |
پودر قند ۵۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
کره ۱۰۰ گرم |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
اسانس ۲-۳ قطره |
ژله ۱/۲ پیمانه |
پودر پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کره را چند دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید تا کمی نرم شود خیلی نباید گرم شود در هنگام مخلوط شدن باید سرمای آن کاملا حس شود. |
مرحله 2 | زرده را با نیمی از پودر قند ، وانیل و اسانس با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود سپس بقیه پودر قند را اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم. |
مرحله 3 | کره نرم شده را به مخلوط اضافه کرده و با همزن مقداری بزنید . آرد و بکينگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید ، سپس کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبد. |
مرحله 4 | خمیر را با یک نایلون بپوشانید و یک ربع داخل یخچال استراحت دهید بعد از این مدت خمیر را بین دو کاغذ مومی یا دو دو نایلون با قطر 3 الی 4 میلی متر باز کرده و با قالب 5 پر قالب میزنیم. |
مرحله 5 | درون قالب های کوچک که شبیه قالب کیک یزدی هست ولی در سایز کوچکتر ، کپسول کاغذی گذاشته و خمیر را در آن قرار میدهیم و با انگشت وسط آن را کمی فشار دهید ، |
مرحله 6 | این شیرینی را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه می پزیم ، بعد از سرد شدن داخل شیرینی ها را با ژله مغزی پر میکنیم و روی آن را با پودر پسته یا ترافل تزیین میکنیم. |