سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی فلورنتینا

شیرینی فلورنتینا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷۰ نفر
مواد لازم
روغن ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۸ قاشق مربا خوری
آرد ۳۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
خامه‏ ۲۵ گرم
عسل ۵۰ گرم
خلال بادام ۱۳۰ گرم
شیرینی فلورنتینا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی فلورنتینا
روش ساخت
مرحله 1روغن،پودر شکر،تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت یک دقیقه میزنیم. آرد را اضافه کرده با دست مخلوط کرده،در صورت چسبناک نبودن،خمیر را با پلاستیک پوشانده وبه مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده«آرد مازاد اضافه نکنید»
مرحله 2کف ودیواره قالبهای تارت کوچک را با خمیر به ضخامت 2_3میلیمتر بپوشانید طوری که کف از دیواره نازکتر باشد
مرحله 3فر را با حرارت 180درجه سانتیگرادگرم کرده و قالبها را در سینی چیده وبه مدت10_15دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده بعد تارتها را از فر خارج کرده تا سرد شود
مرحله 4کره ،خامه و عسل را در قابلمه کوچکی ریخته روی حرارت ملایم قرار داده تا جوش آید .خلال بادام را اضافه کرده واز روی حرارت برداشته
مرحله 5مقداری از مواد آماده را روی تارتهای سرد شده ریخته شعله بالای فر را روشن کرده و دوباره تارتها رابه مدت 5دقیقه در فر قرار داده گاهی سینی را بچرخانید تا به صورت یک نواخت طلایی شود
مرحله 6شیرینی ها را از فر خارج کرده در صورت دلخواه با برس کمی شربت زده وپودر پسته میپاشیم پس از سرد شدن کامل از قالب جدا کرده
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین