سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی فسایی (کماچ)

شیرینی فسایی (کماچ)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد نخودچی ۲۰۰ گرم
آرد سفید ۶۰۰ گرم
پودر قند ۴۰۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
روغن ۴۰۰ گرم
هل ۲ قاشق مربا خوری
زعفرانبه مقدار لازم
شیرینی فسایی (کماچ)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی فسایی (کماچ)
روش ساخت
مرحله 1آرد نخودچی و آرد سفید و پودر قند و هل را الک کرده با هم مخلوط میکنیم.
مرحله 2زرده های تخم مرغ و نصف بیشتر روغن را اضافه کرده شروع به ورز دادن میکنیم.
مرحله 3درصورت نیاز بقیه روغن را اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.
مرحله 4بهتر است خمیر از دو ساعت تا نصف روز درون نایلون و بیرون از یخچال استراحت کند.
مرحله 5پس از استراحت خمیر را با ورنه روی سطح صاف به قطر کمتر از یک سانتیمتر پهن کرده قالب میزنیم سپس با کاردک آنها را درون سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده ایم می گذاریم.
مرحله 6با برس مقداری زعفران را روی سطح شیرینی زده با تخم خرفه تزیین میکنیم.
مرحله 7سینی فر را درون فر که از قبل گرم شده قرار دهید با دمای 165 درجه سانتیگراد و زمان 15 تا 20 دقیقه
مرحله 8بعد از پخت و سرد شدن کامل شیرینی ها آنها را درون ظرف بچینید نوش جان...التماس دعا
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین