سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی فرانسوی

شیرینی فرانسوی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
مارگارین ۱۲۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
پودر قند ۷۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
آرد سفید ۱۷۰ گرم
مارمالادبه مقدار لازم
شکلاتبه مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
خرفهبه مقدار لازم
شیرینی فرانسوی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی فرانسوی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مارگارین( یا کره ) را با پودر قند به مدت ۱ دقیقه با همزن برقی میزنیم؛
مرحله 2سپس زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر هم‌میزنیم؛
مرحله 3حال آرد و ب پ را باهم‌مخلوط میکنیم و به مواد فوق می افزاییم و در حد مخلوط شدن ورز میدیم‌؛
مرحله 4خمیر را به مدت نیم‌ساعت در یخچال استراحت می دهیم؛
مرحله 5بعد از زمان گفته شده خمیر را از یخچال خارج کرده و به ضخامت ۳ میلی متر با وردنه باز میکنیم؛
مرحله 6خمیر را به شکل دلخواه قالب زده و در سینی فر میچینیم؛
مرحله 7روی شیرینی ها را زرده تخم مرغ زده و با خرفه یا مارمالاد ضد حرارت تزئین میکنیم؛
مرحله 8در مرحله آخر شیرینی ها را در طبقه وسط فر به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم تا شیرینی ها بپزن؛
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین