زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن ۱۲۵ گرم |
پودر قند ۱۲۵ گرم |
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری |
آرد ۲۵۰ گرم |
پودر کاکائو ۱-۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | روغن ، پودر قند ، هل و جوش شیرین را در ظرفی ریخته وبا همزن برقی بزنید تا به صورت کرم درآید ، همزن را خاموش کرده و مواد شیرینی رو به دوقسمت تقسیم کنید . |
مرحله 2 | دو قاشق از آردتون رو کم کنید و سپس آردتون رو به دو قسمت تقسیم کنید و 1 قاشق برداشته شده از آردتون رو به یک قسمت آرد و پودر کاکائو رو به قسمت دیگه آردتون اضافه کنید . |
مرحله 3 | هردو خمیر را حدود 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل گردد سپس از خمیر گلوله های یکسانی برداشته و در دست گرد کنید و به شکل گل کنار هم بچینید و با فاصله در سینی قرار دهید. |
مرحله 4 | شیرینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید . من از کمی رنگ خوراکی زرد برای خمیر سفیدم استفاده کردم . |