سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی صدفی یا مدیا

شیرینی صدفی یا مدیا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۶ نفر
مواد لازم
ماست‏ ۱ لیوان
روغن ۳/۴ لیوان
سرکه سفید ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۴-۵ پیمانه
نشاستهبه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم
پودر نارگیلبه مقدار لازم
پودر قندبه مقدار لازم
شکر ۳ پیمانه
آب ۳ پیمانه
هل ۱ قاشق مربا خوری
شیرینی صدفی یا مدیا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی صدفی یا مدیا
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ و ماست را با همدیگر مخلوط کرده و خوب هم میزنیم.سرکه سفید و روغن مایع را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.
مرحله 2پکینگ پودر را کم کم به همراه آرد به مواد اضافه میکنیم به قدری آرد میریزیم که خمیر چسبنده نباشد.
مرحله 3خمیر را ورز داده تا یکدست بشه . حالا خمیر رو به تکه های کوچک تقسیم کنید.گلوله هایی اندازه نارنگی جدا کنید تقریبا 13-14 تا گلوله خمیر میشه روی میز رو نشاسته بپاشید .
مرحله 4و خمیر ها رو دونه دونه با کمک وردنه به اندازه یک بشقاب باز کنید و حتما از نشاسته استفاده کنید.(چون نشاسته هست که باعث میشه خمیر این شیرینی لایه لایه در بیاد ).
مرحله 5روی خمیر پهن شده دوباره نشاسته پودر شده کمی میپاشیم در حد کم.دوباره تکه ای به اندازه نارنگی از خمیر برمیداریم و جداگانه خمیر را پهن کرده حالا این خمیر پهن شده را برداشته و روی خمیر اولی میگذاریم.
مرحله 6و دوباره پودر نشاسته میریزیم تا خمیر تمام بشه .این لایه لایه کردن خمیر و پاشیدن نشاسته باعث میشه بعد پخت لایه های شیرینی دیده بشه.
مرحله 7همه خمیرهایی رو که روی هم چیده بودید رو با کمک وردنه دوباره نازک باز کنید تا یک خمیر گرد و بزرگ بدست بیاد .
مرحله 8حالا خمیر رو از یک طرف رول کنید و بعد با کمک یک چاقوی تیز و سر صاف ( دندانه دار نباشه) برشهایی به سایز یک سانتی بدید
مرحله 9اگر ضخیم درست کنید شیرینی هاتون خوب در نمیاد سعی کنید نازک برش بدید و کمی با وردنه یا کف دست فشار میدهیم تا پهن تر بشه
مرحله 10بعد هر برش رو بزارید کف دستتون و با دست دیگه کمی فشارش بدید(انگشت شصت خود را درمرکز خمیر قرار داده و با انگشت اشاره نگه دارید و با دست دیگر خمیر را به آرامی بچرخانید تامرکز شیرینی توسط شصت و لبه های خمیر توسط انگشت اشاره شکل صدف بگیرد.)
مرحله 11و داخلش گردو خرد شده بزارید. من بجای گردو از ترکیب 5ق.غ پودرقندو 3ق.غ پودر نارگیل وکمی گلاب خمیر درست کردم وداخلش رو پر میکنیم.
مرحله 12و بعد لبه های خمیر رو به هم برسونید و داخل سینی بچینید بعد از تموم شدم همه خمیر ها روی خمیرها رو کره اب شده بزنید
مرحله 13کره چون باعث میشه شیرینی تردتر و رنگش طلایی تر بشه و اینکه باعث لایه لایه شدن شیرینی میشه.
مرحله 14و سینی رو در فر 170 درجه یا (350 درجه فارنهایت)که از قبل گرم کردیم به مدت 30-20 دقیقه قرارمیدهیم .بعد از پخت همین که از فر در آوردید بیرون شربت رو روی شیرینی ها بریزید.
مرحله 15شربت باید خنک و شیرینی ها داغ داغ باشند برای شربت شکر و آب رو بزارید روی گاز تا بجوش بیاد کمی غلیظ بشه بعد 1 قاشق آب لیمو ترش تازه بریزید توش و از روی حرارت بردارید
مرحله 16با این مقدار مواد 26 عدد شیرینی خواهید داشت.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین