سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی شکوفه ای

شیرینی شکوفه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵۰ نفر
مواد لازم
پودر قند ۸۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری
شیرینی شکوفه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی شکوفه ای
روش ساخت
مرحله 1پودر قند(8 الی 10 ق غ)و كره رو كه در دماي محيط نرم شده با همزن بزنيد
مرحله 2تخم مرغ رو در ظرفی بزنيد و همراه وانيل به مواد اضافه كنيد و با همزن بزنيد تا به صورت كرمي لطيف درآيد.
مرحله 3آرد (1وسه چهارم لیوان) رو يكبار الك كرده و كم كم به مواد اضافه كنيد و با دست کمی ورز بدید تا خمير لطيفي بدست آيد.زیاد ورز ندید چون ممکنه کره روغن پس بده،فقط در حد یکنواخت شدن ورز بدین.
مرحله 4خمير رو به دوقسمت تقسيم كنيد و به يك قسمت پودركاكائو را اضافه كنيد و به قسمت دیگه یک ق سوپخوری آرد وكاملا يكدست كنيد.(من سه قسمتش کردم و به قسمتش قهوه دم کرده غلیظ اضافه کردم)
مرحله 5خمیر کمی چسبنده و کمی شل هست تا راحت از ماسوره دربیاد. بهتره خمیرو نیم ساعت تو یخچال استراحت بدین، ولی اگه استراحت ندین هم مشکل جدی ای براش پیش نمیاد.كف سيني فر رو كاغذ روغني بذاريد (نیازی نیست چربش کنید) و با ماسوره ستاره در سيني فرم بديد.
مرحله 6روي هر شيريني هم يه مغز كوچيك يا شكلات چيپسي بذاريد و در طبقه وسط فر كه از قبل گرم شده با درجه 175 درجه ي سانتيگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقيقه قرار بديد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین