زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱۶۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
آرد ۲۳۰ گرم |
پودر شکر ۱۰۰ گرم |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
مغز فندق ۱۰۰ گرم |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۱۵ گرم |
کنجد ۳۰ گرم |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کره را با پودر شکر بزنید تا سفید و سبک شود ، سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید. |
مرحله 2 | آرد، پودر کاکائو، بکينگ پودر را با مخلوط کنید و سپس الک کنید، این مواد را یک جا به مواد مان اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کمی مواد با هم مخلوط شود بعد شروع کنید با نوک انگشت خمیر را ورز دهید تا یکدست شود در این حین کنجد را اضافه کنید. |
مرحله 3 | مقداری از خمیر بردارید و داخل دست کمی ورز دهید آن را گرد کنید و با انگشت داخل آن را باز کنید یک عدد فندق داخل آن بگذارید، خمیر را جمع کنید و دوباره آن را گرد کنید. |
مرحله 4 | با دست به شیرینی ها شکل بدهید شیرینی ها را داخل سینی چرب شده بچینید و داخل فری که از قبل گرم شده با دمای 175درجه سانتیگراد به مدت 15دقیقه بپزید |
مرحله 5 | بعد از خنک شدن آنها را با شکلات سیاه و سفید تزیین میکنیم |