زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر عسل ۴۰۰ گرم |
شکلات شیری ۲۵۰ گرم |
کره ۱۵۰ گرم |
آرد ۱/۱/۳ پیمانه |
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه |
مغز بادام ۳/۴ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
عسل ۲ قاشق غذا خوری |
روغن ۲ قاشق مربا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 140 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب با ابعاد 20 * 30 سانتی متر و با عمق 3 سانتی متر را چرب کنید. کف و دیوارههای قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که 3 سانتی متر از کاغذ از دیوارههای قالب بیرون باشد |
مرحله 2 | کره را از قبل بیرون بگذارید تا نرم شود. سپس 120 گرم از کره را با شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی بزنید تا کرمی سفید رنگ حاصل شود. |
مرحله 3 | آرد را با نمک، بیکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده و الک کنید سپس کمکم به مخلوط کره ای اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند |
مرحله 4 | این مخلوط را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده اجازه دهید تا سرد شود |
مرحله 5 | در این فاصله شیر غلیظشده، عسل و بقیه کره را در یک ظرف روی حرارت ملایم قرار داده، به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط طلایی شود بپزید |
مرحله 6 | مخلوط شیرعسلی را روی لایه اول شیرینی بریزید و سطح آن را صاف کنید |
مرحله 7 | آجیلها را روی آن بریزید و به آرامی آنها را در شیرعسلی فشار دهید و به مدت 10 دقیقه دیگر در فر بپزید |
مرحله 8 | شکلات شیری را خرد کنید و به روش بنماری آب کنید |
مرحله 9 | سپس آن را روی لایه شیرعسلی بریزید و حداقل به مدت 2 ساعت و درصورتیکه زمان داشته باشید به مدت یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید. یکی دو قاشق از شکلات سفید آب شده را نگه دارید تا در زمان سرو شیرینی را با آن تزئین کنید |
مرحله 10 | شیرینی را از قالب بیرون آورید و شکلات سفیدی که از مرحله قبل نگه داشتیم را در قیف ریخته روی آن را تزیین کرده و به مدت 20 دقیقه کناری قرار دهید تا خود را بگیرد |
مرحله 11 | کنارههای شیرینی را ببرید تا ظاهری صاف و یکدست پیدا کند، سپس آن را به 20 تکه نواری باریک ببرید |