سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی شکلات تکه ای

شیرینی شکلات تکه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
کره ۳/۴ فنجان
شکر قهوه ای ۱ فنجان
شکر ۱/۲ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
عصاره افرا ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲ فنجان
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکلات ۱ فنجان
شیرینی شکلات تکه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی شکلات تکه ای
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت (162 درجه سانتی گراد) داغ کنید. روی دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید.
مرحله 2در کاسه ی یک مخلوط کن دستی کره و شکر ها را بزنید تا خامه ای شوند. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. وانیل و عصاره افرا را اضافه کنید.
مرحله 3در یک کاسه، آرد، جوش شیرین و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. آنها را به ظرف مخلوط کن اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند. تکه های شکلات را اضافه کنید و آنقدر بزنید تا یکی شوند.
مرحله 4با یک ملاقه ی متوسط شیرینی ها را داخل سینی شیرینی پزی بکشید. شیرینی موقع پخت پف می کند پس کمی فاصله بین آنها بگذارید.شیرینی ها را 12 تا 14 دقیقه تا زمانی که طلایی شوند و لبه های آنها سفت شود اما وسطش هنوز کمی خام باشد در فر بپزید. حواستان باشد بیش از حد در فر نگذارید.
مرحله 5شیرینی ها وقتی از فر بیرون می آیند پفکی به نظر می رسند اما بگذارید 5 دقیقه در سینی بمانند تا خودشان را بگیرند و شبیه به عکس شوند. آنها را روی توری بگذارید تا کاملاً خنک شوند. بهتر است گرم با یک لیوان شیر سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین