زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸۰ نفر |
مواد لازم |
---|
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
کره ۱۵۰ گرم |
شیر ۳۰ گرم |
شکر ۵ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
آرد گندم ۴۰۰-۳۰۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
پودر شکر ۸۵ گرم |
مرحله 1 | 85 گرم شکر، 150 گرم کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چای خوری وانیل را با همزن برقی هم میزنیم تا کرم مانند شود. |
مرحله 2 | یک تخم مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم میزنیم و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم میزنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم میزنیم. |
مرحله 3 | 300 گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، کم کم به مواد اضافه کرده، هم میزنیم. |
مرحله 4 | خمیر را ورز میدهیم. اگر خمیر به دست میچسبید، آنقدر آرد اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد. سپس آن را در یک نایلون گذاشته، برای حدود 5 ساعت در یخچال میگذاریم. |
مرحله 5 | بعد کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلی متر باز میکنیم. |
مرحله 6 | با قالبهای شیرینی از خمیر جدا کرده، با کمی فاصله در سینی فر میچینیم و روی آنها شکر میپاشیم. |
مرحله 7 | از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) روشن کرده، سینی را در طبقه بالای فر، برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار میدهیم تا شیرینی پخته و کمی طلایی شود. |
مرحله 8 | سپس سینی را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، شیرینی به راحتی از سینی جدا میشود. آن را درآورده، در یخچال میگذاریم تا کاملاً سرد شود. میتوان شیرینی را با قالبهای مختلف تهیه نمود. |
مرحله 9 | به جای شکر میتوان یک عدد زرده تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل را با هم مخلوط کرده، روی خمیر شیرینی بمالیم و یک عدد بادام به آن اضافه کرده، مانند قبل آن را بپزیم. |
مرحله 10 | و یا میتوان به جای بادام، کمی پودر پسته روی آن پاشیده، مانند قبل آن را بپزیم. |