سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی شکری قالبی

شیرینی شکری قالبی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
شکر ۱/۱/۳ لیوان
آرد ۳ فنجان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
مواد تزئینیبه مقدار لازم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
شیرینی شکری قالبی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی شکری قالبی
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید.
مرحله 2در یک مخلوط کن کره را 2 دقیقه بزنید تا نرم و یکدست شود. شکر را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر بزنید تا مخلوط سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بین اضافه کردن ها بزنید سپس وانیل را اضافه کنید.
مرحله 3مخلوط کن را خاموش کنید. آرد را اضافه کنید سپس بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله 4خمیر را از مخلوط کن بیرون بیاورید و آن را به صورت یک دایره تخت به قطر 15 سانتی متر پهن کنید و سفت در پوشش پلاستیکی بپیچید. خمیر را حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 5وقتی برای پختن شیرینی ها آماده شدید، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله 6خمیر را از فر بیرون بیاورید و به دو قسمت برش دهید. نصف خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی پهن کنید تا قطر آن به نیم سانتی متر برسد. با استفاده از قالب شیرینی، خمیر را به شکل دلخواه برش دهید و شیرینی ها را به فاصله ی 5 سانتی متری یکدیگر در سینی فر بچینید.
مرحله 7همین مراحل را برای نصفه ی دوم خمیر هم انجام دهید. تکه هایی که از برش دادن باقی می مانند را می توانید دوباره جمع کنید و پهن کنید.
مرحله 8شیرینی های قالبی را 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار کمک می کند که شکل خود را موقع پختن در فر بهتر حفظ کنند.
مرحله 9شیرینی ها را 9 تا 11 دقیقه در فر بپزید تا طلایی کمرنگ شوند سپس آنها را روی توری قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. سپس طبق سلیقه تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین