سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر شیرینی شکری فرفره ای صورتی

شیرینی شکری فرفره ای صورتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۳ فنجان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱ فنجان
شکر ۱/۱/۳ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
مواد تزئینیبه مقدار لازم
شیرینی شکری فرفره ای صورتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی شکری فرفره ای صورتی
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید.
مرحله 2در یک مخلوط کن کره را 2 دقیقه بزنید تا نرم و یکدست شود. شکر را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا مخلوط سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بین اضافه کردن هر کدام بزنید سپس وانیل را اضافه کنید.
مرحله 3مخلوط کن را خاموش کنید. آرد را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را از مخلوط کن بیرون بیاورید و به دو تکه ی مساوی تقسیم کنید.
مرحله 4یکی از تکه ها را به شکل یک مربع 20 سانتی متری در بیاورید سپس محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید. این خمیر قسمت سفید رنگ شیرینی را تشکیل می دهد.
مرحله 5نیمه ی دوم خمیر را داخل مخلوط کن بریزید و سرعت مخلوط کن را روی پایین تنظیم کنید سپس رنگ قرمز خوراکی را قطره قطره اضافه کنید تا به رنگ صورتی مورد نظر خود برسید.
مرحله 6خمیر صورتی را از مخلوط کن بیرون بیاورید و آن را به شکل یک مربع 20 سانتی متری در بیاورید سپس محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید.
مرحله 7خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله 8خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و مربع را از قطر نصف کنید تا دو مثلث به دست بیاید. نصف هر رنگ خمیر را در پوشش پلاستیکی بپیچید و دوباره در یخچال قرار دهید.
مرحله 9 خمیر سفید را بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و آن را به شکل یک مستطیل به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید. خمیر صورتی را هم بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و آن را به شکل یک مستطیل به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید.
مرحله 10ورقه ی کاغذ روغنی رویی را از روی خمیر سفید رنگ جدا کنید سپس ورقه ی کاغذ روغنی را از یک طرف خمیر صورتی رنگ هم جدا کنید و با استفاده از ورقه ی باقیمانده خمیر صورتی رنگ را روی خمیر سفید رنگ قرار دهید.
مرحله 11دو لایه خمیر را خیلی آرام با هم پهن کنید تا یک اندازه شوند.
مرحله 12از ضلع کوتاه تر مستطیل شروع کنید و خمیر را به صورت یک لوله ی کاملاً فشرده در بیاورید. مراحل پهن کردن و لوله کردن را برای خمیر های باقیمانده در یخچال هم تکرار کنید. لوله ها را در پوشش پلاستیکی بپیچید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 13لوله های خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و آنها را روی کابینت چند بار بغلتانید تا کاملاً گرد بمانند و یک طرفشان صاف نشده باشد. آنها را از پوشش پلاستیکی بیرون بیاورید. مواد تزئینی را در یک ظرف بزرگ کم عمق بریزید.
مرحله 14لوله های خمیر را در مواد تزئینی بغلتانید تا کاملاً آغشته شوند. دوباره لوله ی خمیر را در کاغذ روغنی و پوشش پلاستیکی بپیچید و 4 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.
مرحله 15وقتی برای پختن شیرینی ها آماده بودید، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف دو سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و هر لوله را به شکل حلقه های نیم سانتی متری برش دهید.
مرحله 16دایره ها را به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر داخل سینی فر قرار دهید چون شیرینی ها موقع پختن بزرگتر می شوند.
مرحله 17شیرینی ها را 9 تا 11 دقیقه تا زمانی که طلایی کمرنگ شوند در فر بپزید سپس آنها را روی یک توری قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین