زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲.۵ فنجان |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
دارچین ۲.۵ قاشق چای خوری |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
هل ۱ قاشق چای خوری |
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۱ فنجان |
تخم مرغ ۱ عدد |
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۳/۴ فنجان |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 177 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2 سینی شیرینی پزی را چرب کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه ی بزرگ، آرد را الک کنید و جوش شیرین و بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را کنار بگذارید. |
مرحله 3 | در یک کاسه ی متوسط، شکر، دارچین، زنجبیل، هل، ادویه و فلفل سیاه را مخلوط کنید. 1/4 فنجان از مخلوط شکر و ادویه را بردارید. بقیه را کنار بگذارید. |
مرحله 4 | در کاسه ی همزن دستی یا یک کاسه ی بزرگ، کره و مخلوط شکر و ادویه را 3 دقیقه با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود. |
مرحله 5 | تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید و مخلوط کنید تا کاملاً یکی شوند. |
مرحله 6 | مواد خشک را به آهستگی بریزید و بزنید تا ترکیب شوند. |
مرحله 7 | با یک ملاقه ی کوچک خمیر را به شکل توپ های کوچک در بیاورید و سپس در مخلوط شکری که کنار گذاشته اید فرو کنید. توپ های خمیر را داخل سینی شیرینی پزی که از پیش آماده کرده اید با فاصله ی 3.5 سانتی متر از یکدیگر قرار دهید. |
مرحله 8 | به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر که از قبل گرم شده بپزید. لبه ی شیرینی ها ترد به نظر می رسد اما درون آنها نرم است. |
مرحله 9 | بگذارید 2 دقیقه قبل از قرار دادن روی توری در سینی خنک شوند. |