سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



هندی شیرینی شکری با ادویه هندی

شیرینی شکری با ادویه هندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۲.۵ فنجان
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین ۲.۵ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
هل ۱ قاشق چای خوری
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۳/۴ فنجان
شیرینی شکری با ادویه هندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی شکری با ادویه هندی
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 177 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2 سینی شیرینی پزی را چرب کنید.
مرحله 2در یک کاسه ی بزرگ، آرد را الک کنید و جوش شیرین و بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را کنار بگذارید.
مرحله 3در یک کاسه ی متوسط، شکر، دارچین، زنجبیل، هل، ادویه و فلفل سیاه را مخلوط کنید. 1/4 فنجان از مخلوط شکر و ادویه را بردارید. بقیه را کنار بگذارید.
مرحله 4در کاسه ی همزن دستی یا یک کاسه ی بزرگ، کره و مخلوط شکر و ادویه را 3 دقیقه با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود.
مرحله 5 تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید و مخلوط کنید تا کاملاً یکی شوند.
مرحله 6مواد خشک را به آهستگی بریزید و بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله 7با یک ملاقه ی کوچک خمیر را به شکل توپ های کوچک در بیاورید و سپس در مخلوط شکری که کنار گذاشته اید فرو کنید. توپ های خمیر را داخل سینی شیرینی پزی که از پیش آماده کرده اید با فاصله ی 3.5 سانتی متر از یکدیگر قرار دهید.
مرحله 8به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر که از قبل گرم شده بپزید. لبه ی شیرینی ها ترد به نظر می رسد اما درون آنها نرم است.
مرحله 9بگذارید 2 دقیقه قبل از قرار دادن روی توری در سینی خنک شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین