سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی سیب دارچینی با دو نوع رویه

شیرینی سیب دارچینی با دو نوع رویه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۴ نفر
مواد لازم
روغن گیاهیبه مقدار لازم
پودر بیسکویت ۲ فنجان
آب ۱/۲ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۵۵ گرم
دارچین ۱ قاشق چای خوری
سیب ۱/۲ فنجان
شکر ۱۷۰ گرم
دارچین ۱.۵ قاشق چای خوری
پودر شکر ۶۷۵ گرم
شیر ۴-۳ قاشق غذا خوری
شیرینی سیب دارچینی با دو نوع رویه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی سیب دارچینی با دو نوع رویه
روش ساخت
مرحله 1روغن را داخل یک تابه 4 لیتری روی حرارت با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) برسانید.
مرحله 2در این زمان، پودر بیسکوییت، آب، تخم مرغ، شکر و دارچین را مخلوط کنید و با سیب ها ترکیب کنید.
مرحله 3خمیر را به وسیله قاشق غذاخوری به صورت دسته ای داخل رو غن داغ بریزید و هرکدام را به مدت 2-3 دقیقه داخل روغن تفت دهید و گاهی شیرینی را داخل روغن بچرخانید تا طلایی و برشته شوند.
مرحله 4به وسیله یک کفگیر سوراخ دار آهنی شیرینی ها را از داخل روغن بیرون بیاورید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.
مرحله 5طرز تهیه رویه:
مرحله 6این شیرینی را میتوان با دو نوع رویه تهیه کرد.
مرحله 7اگر از پوشش شکر و دارچین استفاده می کنید، شیرینی ها را روی مخلوط شکر و دارچین بفلتانید و سرو نمایید و اگر از پوشش لعابی استفاده می کنید،
مرحله 8شما باید اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند و بعد داخل مخلوط شیر و شکر بغلتانید و بگذارید خنک شوند و سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین