سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی سپهسالاری

شیرینی سپهسالاری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳۸۰ گرم
روغن ۱۸۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
ماست‏ ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
زعفران آب کرده ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱-۲ عدد
زعفران آب کرده ۱ قاشق چای خوری
شکربه مقدار لازم
شیرینی سپهسالاری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی سپهسالاری
روش ساخت
مرحله 1آرد را با روغن صاف قنادی در ظرفی ریخته و با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر منسجمی حاصل شود. حدود 5 دقیقه زمان لازم است تا خمیر مطلوبی حاصل شود.
مرحله 2در ظرفی تخم مرغ را با همزن دستی کمی بزنید تا از لختگی درآید، سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در حد مخلوط و یکدست شدن مواد را با همزن دستی بزنید.
مرحله 3به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید و زیاد مواد را مخلوط نکنید چون باعث خشک و سفت شدن شیرینی میشود.این مایع را به ترکیب آرد و روغن اضافه کنید و با کمک دست یا همزن مخلوط کنید تا مواد یکدست شود و گلوله نباشد.در نهایت مخلوط چسبناکی خواهید داشت که تا حدودی هم شل می باشد.
مرحله 4مواد را داخل قیف بدون ماسوره ریخته ،در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از مواد به سایز دلخواه با فاصله دایره بزنید و اجازه دهید برای 20 تا 30 دقیقه در محیط استراحت کند. سپس مهر مخصوص شیرینی را در کمی آب زده و روی شیرینی ها مهر بزنید.
مرحله 5زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کنید و به آرامی شیرینی ها را رومال کنید. کمی پودر پسته بپاشید سپس کمی شکر بپاشید و برای 20 تا 25 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 قرار دهید. بعد از خنک شدن داخل ظرف دربسته نگهداری کنید. اگر این رسپی برای شما مفید بود لطفا صلواتی بفرستید.‌‌
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین