سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی سنیکردودل

شیرینی سنیکردودل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱.۵ فنجان
کره ۲۲۵ گرم
کرم تارتار ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲.۵ فنجان
دارچین ۱.۵ قاشق سوپ خوری
شکر ۱/۴ فنجان
شیرینی سنیکردودل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی سنیکردودل
روش ساخت
مرحله 1 آرد، کرم تارتار، جوش شیرین و نمک را الک کرده با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2در یک کاسه ی بزرگ، با استقاده از یک همزن دستی با سرعت متوسط، کره، شکر و وانیل را 3 تا 4 دقیقه با هم بزنید تا سبک و پفکی شوند. می توانید از یک همزن رومیزی نیز استفاده کنید. سرعت را کم کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام به خوبی هم بزنید.
مرحله 3کناره ها و کف کاسه را پاک کنید و بعد مخلوط آرد را در سه نوبت اضافه کنید و آنقدر بزنید تا حل شود. خمیر را داخل ورق پلاستیکی بپیچید و بین 30 دقیقه تا 3 روز در یخچال بگذارید تا خنک شود.
مرحله 4در یک کاسه ی کوچک، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
مرحله 5فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید یا از ورقه های سیلیکونی مخصوص فر استفاده کنید.
مرحله 6کپه هایی به اندازه ی قاشق سوپخوری از خمیر شیرینی را به شکل توپی در بیاورید. داخل ترکیب شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله ی 5 سانتی متر از یکدیگر داخل سینی فر قرار دهید. استفاده از یک ملاقه ی مخصوص شیرینی پزی سایز متوسط می تواند کمکتان کند.
مرحله 7شیرینی ها را 8 تا 10 دقیقه تا زمانی که کمی پف کنند و روی آنها گرفته باشد در فر بپزید. شیرینی ها باید به رنگ طلایی روشن در بیایند. بگذارید 5 دقیقه در سینی فر خنک شوند و سپس روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
مرحله 8نگهداری شیرینی ها: شیرینی های پخته و خنک شده اگر در ظرف محفوظ از هوا قرار بگیرند 2 تا 3 روز در دمای اتاق ماندگاری دارند. علاوه بر این یادتان باشد که می توانید این خمیر شیرینی را فریز کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید، توپ های خمیر را با ملاقه شکل دهید و داخل سینی فر قرار دهید. در اینجا مشکلی نیست که به هم نزدیک باشند. سپس سینی را 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا توپ ها سفت شوند. توپ های خمیر یخ زده را به یک ظرف محفوظ از هوا یا کیسه ی پلاستیکی منتقل کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین