زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳ لیوان |
روغن ۱ لیوان |
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری |
پودر قندبه مقدار لازم |
پودر هلبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
روغن مایعبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا آرد را الک کرده و خمیر مایه را به آن افزوده و مخلوط میکنیم. روغن را آب کرده و به مخلوط آرد و خمیر مایه می افزاییم و هم میزنیم. سپس آب را کم کم به مواد ذکر شده اضافه میکنیم تا خمیر یک دستی تهیه شد (به طوری که خمیر به دست نچسبد). خمیر آماده شده را به مدت 5 دقیقا ورز داده و سپس روی ظرف را می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار میدهیم تا خمیر ورز بیاید . |
مرحله 2 | پس از گذشت زمان ذکر شده، از خمیر به اندازه فندق برداشته و آن را پشت الک (غربیل) به حالت دوکی شکل در می آوریم (یا به شکل دلخواه). همه خمیر را به همین شکل آماده میکنیم و میگذاریم تا 15 دقیقا استراحت کنند. |
مرحله 3 | سپس در ظرف گودی روغن میریزیم و اجازه میدهیم خوب داغ شود. بعد از آن خمیرهای آماده شده را در روغن سرخ میکنیم. سپس از روغن در آورده و در توری یا دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافی آن گرفته و خنک شوند. |
مرحله 4 | پس از خنک شدن، مخلوط پودر قند و پودر هل را روی آنها میپاشیم و شیرینی ها را خوب در خلوط پودر قند وهل غلطانده و در ظرف قرار میدهیم تا کاملا سرد و پودر قند جذب شیرینی شود. |
مرحله 5 | به این ترتیب شیرینی خوشمزه ما آماده ست. |