سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی ساق عروس

شیرینی ساق عروس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
شربت باربه مقدار لازم
پودر پستهبه مقدار لازم
هل ۱ قاشق چای خوری
پودر قند ۷۵ گرم
پودر بادام ۱۵۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
روغن ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۲ پیمانه
شیرینی ساق عروس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی ساق عروس
روش ساخت
مرحله 1زرده تخم مرع ، وانیل ، شیر و روغن مایع را با هم مخلوط کرده و با همزن می زنیم سپس آرد را به تدریج اضافه میکنیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاید .خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
مرحله 2خمیر را نازک پهن میکنیم به طول ۲۵ سانتیمتر و عرض ۴ تا ۵ سانتیمتر ( به اندازه یک دور و نیم) خمیر را به دور نی می پیجانیم . لبه خمیر را با برس کمی سفیده تخم مرغ می مالیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم .
مرحله 3بعد از اینکه ساق عروس کمی سرد شد شیرینی ها را از نی جدا میکنیم و داخل آن را با مواد میانی (پودر بادام ، پودر قند و هل را که با هم مخلوط شده اند) پر می کنیم و دو سر ساق عروس رابه شربت آغشته کرده(اختیاری است) بعد دو طرف شیرینی را در پودر پسته می زنیم .
مرحله 4شیرینی ساق عروس را در ظرف دردار نگهداری می نماییم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین