زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
کره ۱۵۰ گرم |
پودر بادام ۱۲۵ گرم |
پودر شکر ۱۵۰ گرم |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | اول کره نرم شده در دمای اتاق رو با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکنواخت بشن(حدود 5دقیقه)بعد وانیل رو هم به آنها اضافه کنید و کمی دیگه هم بزنید. |
مرحله 2 | آرد رو 3تا 4بار حتما الک کنید و بعد یکباره به مواد اضافه کنید و با دست مواد رو خوب یکنواخت کنید.پودر بادام رو به مواد اضافه کنید و باز هم با دست به خوبی هم بزنید و خمیر رو منسجم کنید. |
مرحله 3 | خمیر رو داخل نایلون قرار بدید و در دمای اشپزخونه بذارید 1 ساعت استراحت کنه.فر رو با دمای 350درجه فارنهایت روشن کنید . |
مرحله 4 | مقداری آرد روی میز بریزید و خمیر رو به قطر نیم سانت تا یک سانت روش باز کنید. |
مرحله 5 | با قالب دلخواهتون روی خمیر رو قالب بزنید و شیرینی ها رو داخل سینی چرب شده یا روی کاغذ روغنی بذارید و بعد روی اونها رو با زرده تخم مرغ برس بزنید و اجازه بدید 10 دقیقه شیرینی بپزه |