سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



فرانسوی شیرینی سابله

شیرینی سابله
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲۵۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
کره ۱۵۰ گرم
پودر بادام ۱۲۵ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
شیرینی سابله
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی سابله
روش ساخت
مرحله 1اول کره نرم شده در دمای اتاق رو با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکنواخت بشن(حدود 5دقیقه)بعد وانیل رو هم به آنها اضافه کنید و کمی دیگه هم بزنید.
مرحله 2آرد رو 3تا 4بار حتما الک کنید و بعد یکباره به مواد اضافه کنید و با دست مواد رو خوب یکنواخت کنید.پودر بادام رو به مواد اضافه کنید و باز هم با دست به خوبی هم بزنید و خمیر رو منسجم کنید.
مرحله 3خمیر رو داخل نایلون قرار بدید و در دمای اشپزخونه بذارید 1 ساعت استراحت کنه.فر رو با دمای 350درجه فارنهایت روشن کنید .
مرحله 4مقداری آرد روی میز بریزید و خمیر رو به قطر نیم سانت تا یک سانت روش باز کنید.
مرحله 5با قالب دلخواهتون روی خمیر رو قالب بزنید و شیرینی ها رو داخل سینی چرب شده یا روی کاغذ روغنی بذارید و بعد روی اونها رو با زرده تخم مرغ برس بزنید و اجازه بدید 10 دقیقه شیرینی بپزه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین