سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



عربی شیرینی زنود الست

شیرینی زنود الست
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه ۱ بسته
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
خمیر هزارلا ۱ بسته
مواد لازم0
آرد ۲ قاشق غذا خوری
آب ۴ قاشق غذا خوری
آب ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
شیرینی زنود الست
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی زنود الست
روش ساخت
مرحله 1نشاسته را در شیر سرد کاملا حل کنید.
مرحله 2سپس روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت کرم پیراشکی برسد.
مرحله 3پس از خاموش کردن شعله خامه و گلاب را اضافه کنید سپس کرم را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت و غلیظ شود.
مرحله 4در این فاصله شکر را در آب بریزید و روی حرارت به جوش آورید و در انتها آب لیمو را اضافه کنید تا شهد شما آماده شود.
مرحله 5پس از یک ساعت یا بیشتر (هر وقت که تونستید ، حتی چند روز بعد ) خمیر هزارلا را باز کنید و از کرم داخل آن قرار دهید و رول کنید.
مرحله 6آرد و آب را مخلوط کنید و از آن برای چسباندن خمیر استفاده کنید ، به این صورت که وقتی به انتهای رول رسیدید دو سمت آن را با خمیر بچسبانید.
مرحله 7رول ها رو در روغن داغ سرخ کنید. (از طرفی که چسباندید داخل ماهی تابه قرار دهید تا رول ها باز نشوند)
مرحله 8پس از سرخ کردن رول ها را داغ داغ در شهد سرد فرو کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین