زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ لیوان |
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه ۱ بسته |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
خمیر هزارلا ۱ بسته |
مواد لازم0 |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۴ قاشق غذا خوری |
آب ۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | نشاسته را در شیر سرد کاملا حل کنید. |
مرحله 2 | سپس روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت کرم پیراشکی برسد. |
مرحله 3 | پس از خاموش کردن شعله خامه و گلاب را اضافه کنید سپس کرم را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت و غلیظ شود. |
مرحله 4 | در این فاصله شکر را در آب بریزید و روی حرارت به جوش آورید و در انتها آب لیمو را اضافه کنید تا شهد شما آماده شود. |
مرحله 5 | پس از یک ساعت یا بیشتر (هر وقت که تونستید ، حتی چند روز بعد ) خمیر هزارلا را باز کنید و از کرم داخل آن قرار دهید و رول کنید. |
مرحله 6 | آرد و آب را مخلوط کنید و از آن برای چسباندن خمیر استفاده کنید ، به این صورت که وقتی به انتهای رول رسیدید دو سمت آن را با خمیر بچسبانید. |
مرحله 7 | رول ها رو در روغن داغ سرخ کنید. (از طرفی که چسباندید داخل ماهی تابه قرار دهید تا رول ها باز نشوند) |
مرحله 8 | پس از سرخ کردن رول ها را داغ داغ در شهد سرد فرو کنید . |