سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک

شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۵ نفر
مواد لازم
عسل ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۷۵ گرم
دارچین ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل ۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۳۵۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک
روش ساخت
مرحله 1کره را از یخچال بیرون بیاورید و آن را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید تا قبل از اینکه بخواهید از آن استفاده کنید نرم شده باشد.
مرحله 2آرد، بکینگ پودر و ادویه ها را در یک کاسه بزرگ الک کنید.
مرحله 3کره را اضافه کنید و با نوک انگشت هم بزنید تا مخلوط شبیه خرده نان شود .شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 4تخم مرغ ها و عسل را با هم بزنید.اگر قاشق خود را زیر آب داغ گرم کنید بهتر زده می شود.
مرحله 5تخم مرغ ها و عسل را به آرد و شکر و کره اضافه کنید. ابتدا به نظر کمی خشک می آید اما اگر آن را خوب هم بزنید شکل می گیرد.
مرحله 6زمانی که شکل گرفت خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید.چند دقیقه که ورز دهید خمیر خودش را می گیرد.
مرحله 7خمیر را پهن کنید تا به قطر نیم سانتی متر برسد سپس می توانید با استفاده از قالب شیرینی شیرینی زنجبیلی آدمکی یا هر شکل دیگر از داخل خمیر در بیاورید.
مرحله 8شیرینی ها را روی یک کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید و 12 دقیقه در دمای 160 درجه سانتی گراد در فر بپزید تا طلایی شوند.
مرحله 9زمانی که شیرینی ها خنک شدند می توانید آنها را با مواد تزئینی تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین