زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲۴۰ گرم |
کره ۸۰ گرم |
پودر شکر ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
زعفران آب کرده ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا کره و پودر شکر و وانیل را با همزن برقی تا جایی که کاملا لطیف و یکدست بشه هم میزنیم؛ |
مرحله 2 | تخم مرغ را اضافه میکنیم و کمی هممیزنیم درحد مخلوط شدن؛ |
مرحله 3 | زعفران حل شده در آب را به مواد افزوده و در حد مخلوط شدن میزنیم؛ |
مرحله 4 | آرد و بیکینگ پودر را که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هممیزنیم تا خمیر یکدستی به دست بیاد؛ |
مرحله 5 | از خمیر گلوله های به اندازه گردو برداشته و در سینی فر که از قبل کمی چرب کردیم قرار میدیم و با پشت قاشق پهن میکنیم و در نهایت با انگشت وسط شیرینی رو گود میکنیم؛ |
مرحله 6 | در فر که از قبل گرم شده قرار میدیم؛طبقه وسط؛دمای ۱۶۰ درجه |