سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی رویال بادام

شیرینی رویال بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
بادام ۱۰۰ گرم
روغن ۱۲۰ گرم
آرد سفید ۲۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
شیرینی رویال بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی رویال بادام
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادام را درون فر بو میدهیم.یک سوم را آسیاب میکنیم.
مرحله 2آرد ونشاسته ذرت وبکینگ پودر را مخلوط والک میکنیم.
مرحله 3روغن صاف به دمای محیط رسیده وپودر قندالک شده را مخلوط وحدود ده دقیقه با دورتند همزن میزنیم تا پوک وسفید رنگ شود.
مرحله 4تخم مرغ ووانیل را اضافه ودوالی سه دقیقه دیگر میزنیم. سه قاشق پودر بادام را اضافه وهم میزنیم.
مرحله 5مواد خشک را اضافه وبا لیسک هم میزنیم تا خمیر جمع شود.این خمیر درعین لطیف بودن اصلا چسبنده نیست.
مرحله 6از مواد برداشته وگرد میکنیم وکف دست کمی باز میکنیم ویک عدد بادام درون خمیر قرار میدهیم ومدل بادام فرم میدهیم
مرحله 7فر را با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ده دقیقه گرم میکنیم وشیرینیهارو روی کاغذ روغنی قرار داده وبه مدت ۲۵تا ۳۰ دقیقه میپزیم.
مرحله 8شکلات وروغن مایع را بن ماری میکنیم وشیرینی سرد شده را درون شکلات میزنیم وروی توری قرار میدهیم وتزیین میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین