سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر شیرینی رولی دارچینی

شیرینی رولی دارچینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
پودر شکر ۵۰ گرم
سس سیب ۱/۴ فنجان
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شکر ۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
کره ۱۱۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲۸۰ گرم
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۳ قاشق غذا خوری
شیرینی رولی دارچینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی رولی دارچینی
روش ساخت
مرحله 1280 گرم آرد، 1 قاشق چای خوری دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم الک کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2110 گرم کره نرم شده، شکر و 50 گرم شکر قهوه ای را با هم زن بزنید تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس زرده تخم مرغ، سس سیب و وانیل را اضافه کرده و بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله 3حالا خمیر را با دستهایتان فرم داده و به شکل یک توپ در بیاورید.
مرحله 4خمیر را روی کاغذ روغنی قرار داده و به ضخامت 6 میلیمتر پهن کنید.
مرحله 540 گرم کره باقیمانده را روی حرارت بگذارید تا کاملا آب شود.
مرحله 6در یک کاسه کوچک، 1 قاشق غذاخوری دارچین و 100 گرم شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.
مرحله 7حالا کره ذوب شده را با فرچه آشپزی روی سطح خمیر بمالید تا کاملا آغشته شود.
مرحله 8سپس مخلوط دارچین و شکر قهوه ای را روی سطح خمیر پخش کرده و با کمی فشار به خورد خمیر دهید.
مرحله 9با استفاده از کاغذ روغنی از قسمت پهن تر، خمیر را به شکل رول در بیاورید و قسمت انتهای رول را روی سطح قرار دهید تا از هم باز نشود. سپس در پلاستیک گذاشته و به مدت 30 تا 45 دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله 10رول خنک شده را از یخچال بیرون آورده و به ضخامت 1.3 سانتیمتر برش بزنید.
مرحله 11رول های برش خورده را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی، بچینید و به مدت 10 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید تا رنگشان قهوه ای روشن شود.
مرحله 12بعد از خارج کردن از فر، بگذارید به مدت 2 دقیقه در سینی فر بماند تا خنک شود سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.
مرحله 13شیر و پودر شکر را مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس روی شیرینی های خنک شده بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین