زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد ۵۰ گرم |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر ۵۰ گرم |
خامه قنادیبه مقدار لازم |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | تخم مرغ و وانیل و شکر را آنقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد دوبرابر شود. |
مرحله 2 | سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود. |
مرحله 3 | تابه دوطرفه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.مواد رولت را بریزید و صاف کنید |
مرحله 4 | حرارت باید بسیار کم باشد.سپس ۱۰ دقیقه یک طرف و ۵ دقیقه طرف دوم را بپزید. |
مرحله 5 | بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید. |
مرحله 6 | بگذارید کنار تا سرد شود سپس بازکرده خامه کشی کنید. |
مرحله 7 | میتوانید از انواع مغز ها و موز و شکلات لای رولت بریزید رول کنید. |
مرحله 8 | کاغذ روغنی را دور رولت بپیچید و در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است. |