سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر شیرینی رولت خشخاش شکلاتی

شیرینی رولت خشخاش شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
خامه‏ ۱/۲ لیوان
سس شکلات ۱/۲ لیوان
پودر قند ۳/۴ لیوان
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
اسانس وانیلچند قطره
مغز پسته ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
دانه خشخاش ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲/۳ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شیرینی رولت خشخاش شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی رولت خشخاش شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، شکر و تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید سپس اسانس وانیل را اضافه کنید.
مرحله 2آرد ، بکینگ پودر و دانه خشخاش را مخلوط کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه نمایید ، به آرامی مواد را مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
مرحله 3 داخل قالب کیک مستطیل شکل ، کاغذ روغنی بگذارید و مایه کیک را روی کاغذ بریزید و پخش کنید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید ( دقت کنید که ارتفاع کیک پس از ریختن داخل قالب زیاد نباشد ).
مرحله 4برای تهیه کرم میانی رولت ، پنیر خامه ای و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید ، خامه را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر بزنید تا کرم غلیظ و حجیم شود
مرحله 5سپس کرم را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
مرحله 6 کیک را پس از پخت از فر خارج کنید ، نصف لیوان آب ولرم و 1 قاشق غذاخوری شکر را باهم مخلوط کنید و سطح کیک را با این محلول برس بکشید ، 5 دقیقه صبر کنید سپس کرم خامه ای را روی کیک بریزید
مرحله 7و با کمک کاغذ کیک را رول کنید.
مرحله 8سس شکلاتی را روی رولت بدهید و با پسته تزیین کنید ، رولت را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود
مرحله 9سپس برش بزنید و سرو کنید ( میتوانید از شکلات آب شده و انواع کرم های شکلاتی هم استفاده کنید ).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین