سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی رول دارچینی

شیرینی رول دارچینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۶۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
دارچین ۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۳ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیرینی رول دارچینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی رول دارچینی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره رو روی حرارت ذوب میکنیم بعد شیر رو میریزم و شکر رو هم میزنیم تا شکر حل بشه شیر نباید داغ بشه درحد گرم شدن انگشت دستمون حرارت رو حس کنه نسوزه.
مرحله 2مواد خشک آرد و خمیرمایه نمک و دارچین رو باهم مخلوط میکنیم درهمزن برقی میریزم بعد مواد مایع رو کم کم اضافه میکنیم همزن رو روشن میکنیم تا باهم مخلوط بشه.وقتی مواد مایع با مواد خشک کامل مخلوط شدیک عدد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و میزاریم تا خوب مخلوط بشن.
مرحله 3داخل یه ظرف رو چرب میکنیم خمیر رو بهش منتقل میکنیم روش سلفون میکشیم یه پارچه نصبتا ضخیم روش میندازیم و درحای گرم میزاریم تا استراحت کنه برای یک ساعت.مواد میانی رو آماده میکنیم کره و شکر و دارچین رو مخلوط میکنیم اگر دانه های شکر مزاحمت ایجاد کردن ظرف رو در ماکروفر برای پنج شش ثانیه قرار میدهیم.
مرحله 4خمیر رو بدون زیررو روکردن بر روی سطح کار قرار میدیم و با وردنه به شکل مستطیل سی در چهل با زخامت نیم سانت باز میکنیم مواد میانی رو به روی تمام سطح خمیر میکشیم.بعد خمیر رو از وسط تا میکنیم روی هم بعد بازم کمی وردنه میزنیم.
مرحله 5خمیر رو با فاصله یک و نیم سانت برش میزنیم و میپیچونیم بعد یک گره میزنیم و درون کپسول های کاپ کیک قرار میدهیم.کپسول هارو درسینی کنار هم میچینیم یک ساعت استراحت میدیم روش سلفون میکشیم با یک پارچه ضخیم.
مرحله 6یک عدد تخم مرغ رو باچنگال هم زده و بافرچه به روی رول میزنیم. فر رو از قبل گرم کرده سینی رو در طبقه وسط فر با دمای 220درجه به مدت 10دقیقه قرار میدیم. رول دارچینی بعد از ده دقیقه آماده اس نوش جان.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین