سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا

شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
سیب قرمز ۲ عدد
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
مربا ۶ قاشق سوپ خوری
خمیر هزارلابه مقدار لازم
پودر دارچینبه مقدار لازم
پودر قندبه مقدار لازم
شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سیب‌ها را بشویید و از وسط نصف کنید. هسته‌های آنها را خارج کرده و سپس به‌صورت باریک برش بزنید. برش‌های سیب را آغشته به آبلیمو و کمی آب کنید، سپس داخل ظرفی بچینید. ظرف را به مدت 3 دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا سیب‌ها نرم شوند.
مرحله 2روی سطح کار مقداری آرد بریزید، سپس خمیر را با وردنه پهن کنید. خمیر باز شده را به‌صورت نوارهایی به‌اندازه 5 در 20 سانتی‌متر برش بزنید و روی آنها مقداری عسل یا مربا بمالید.
مرحله 3برش‌های سیب را در بخش بالایی هر خمیر قرار دهید؛ طوری که قسمت با پوست هر برش سیب به سمت بیرون باشد. قسمت پایین خمیرها را هم به سمت بالا تا بزنید. حالا باید گل‌ها را آماده کنید؛ به این صورت که خمیرها را از چپ به راست با دقت لوله کنید تا در نهایت به شکل گل رز شوند. در آخر، لبه انتهایی خمیر را با دست فشار دهید تا گل محکم شود.
مرحله 4داخل قالب‌های مافین را کمی چرب کنید، سپس داخل هر قالب یک رز سیب قرار دهید. قالب‌ها را به مدت 45-35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا شیرینی‌ها آماده شوند.
مرحله 5پس از اینکه شیرینی‌ها آماده شدند، قالب‌ها را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شوند، سپس شیرینی‌ها را از قالب درآورید و داخل ظرف مورد نظرتان بچینید. رز سیب‌ها را با مقداری پودر قند و پودر دارچین تزیین کرده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین