سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی دکمه ای

شیرینی دکمه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
پودر قند ۷۵ گرم
کره ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آردبه مقدار لازم
وانیل‏ ۰ نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۸ قاشق چای خوری
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
شیرینی دکمه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی دکمه ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره نرم شده و پودر قند رو با همزن خوب بزنید تا سفید رنگ و پوک بشه و بعد بهش تخم مرغ و وانیل اصافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه .
مرحله 2و بعد بهش بکینگ پودر و آرد رو که الک کردید اضافه کنید . آرد به میزانی اضافه کنید که دیگه خمیر به دست نچسبه . و بعد رنگ خوراکی بهش اضافه کنید .
مرحله 3سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه باز کنید و با قالب دایره قالب بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روعنی انداختید با کمی فاصله قرار بدید .
مرحله 4و بعد روی دایره هارو با قالب کوچیکتر دوباره دایره بزنید و با ته چوب کبریت روش رو عین دکمه سوراخ کنید و بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید . شیرینی ها نباید تغیر رنگ بدن .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین