سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی دوناتی شکل با رویه نارگیلی

شیرینی دوناتی شکل با رویه نارگیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
کره ۱ فنجان
شکر ۱/۲ فنجان
آرد ۲ فنجان
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۲ قاشق سوپ خوری
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
نارگیل ۳ فنجان
کارامل ۴۵۰ گرم
شیر ۳ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات ۲۴۰ گرم
شیرینی دوناتی شکل با رویه نارگیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی دوناتی شکل با رویه نارگیلی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
مرحله 2در یک مخلوط کن کره و شکر را بزنید و خامه ای کنید تا سبک و پفکی بشوند.
مرحله 3در یک کاسه آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. مخلوط آرد را در سه نوبت به کره خامه ای شده اضافه کنید و بین هر بار اضافه کردن خوب بزنید و دیواره های ظرف را هر موقع لازم بود بتراشید.
مرحله 4شیر و عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند و خمیر به صورت تکه های درشت در بیاید و شکل بگیرد.
مرحله 5با استفاده از دست خمیر را نصف کنید و آن را فشار دهید تا به شکل دو صفحه گرد فشرده در بیاید. هر صفحه را محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و 1 ساعت تا سفت شود در یخچال قرار دهید.
مرحله 6زمانی که خمیر سرد شد صفحه ها را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده پهن کنید تا ضخامت آن به 3 میلی متر برسد. با یک قالب دوناتی شکل هر چقدر می توانید شیرینی از داخل خمیر در بیاورید.
مرحله 7شیرینی ها را داخل یک سینی فر که با کاغذ روغنی کف آن را پوشانده اید قرار بدهید و همین مراحل را برای نصفه ی دوم خمیر هم تکرار کنید.
مرحله 8شیرینی ها را 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید و بعد از گذشت نصف این زمان سینی را بچرخانید تا رنگ شیرینی ها طلایی کمرنگ بشود. شیرینی ها را روی یک توری بگذارید تا کاملاً خنک بشوند.
مرحله 9رویه نارگیلی را درست کنید:
مرحله 10نارگیل را داخل یک سینی فر بریزید که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید . آن را 10 دقیقه تا زمانی که بو داده شود در فر با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) بپزید و گاهی هم بزنید تا مطمئن شوید که یکدست قهوه ای می شوند و نمی سوزند. نارگیل بو داده را از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
مرحله 11کارامل و شیر و نمک را در یک قابلمه دو جداره اب کنید. به جای قابلمه دوجداره می توانید آنها را در یک روغن دان کوچک بریزید و روی یک روغن دان بزرگ آب در حال غل زدن قرار دهید.
مرحله 12کارامل ها را تا زمانی که کاملاً آب شوند حرارت دهید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و 3/4 کارامل را در یک کاسه بزرگ با نارگیل بو داده مخلوط کنید.
مرحله 131/4 فنجان کارامل باقیمانده را با دقت روی شیرینی های خنک شده بمالید سپس مقداری از مخلوط نارگیل را روی آن بپاشید و فشار دهید.
مرحله 14بگذارید شیرینی ها 30 دقیقه بمانندو خنک شوند. اگر مخلوط نارگیل و کارامل موقع ریختن روی شیرینی ها سفت شد آن را داخل قابلمه دوجداره بریزید و گرم کنید تا دوباره قابل پخش کردن بشود.
مرحله 15شکلات تلخ را در یک قابلمه دوجداره یا ماکروویو آب کنید. کف هر کدام از شیرینی ها را در شکلات بزنید و آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
مرحله 16با یک چنگال چند قطره شکلات روی قسمت بالایی آنها بریزید. بگذارید شیرینی ها بمانند تا شکلات کاملاً سفت شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین