سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی دو رنگ

شیرینی دو رنگ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
نمکبه مقدار لازم
پودر کاکائو ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱ لیوان
کره ۱۵۰ گرم
آرد ۲.۵ لیوان
شیرینی دو رنگ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی دو رنگ
روش ساخت
مرحله 1پودر قند ، کره نرم شده و نوک قاشق نمک را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود
مرحله 2سپس تخم مرغ ، آرد و وانیل را اضافه نمائید و مجدد مخلوط کنید.
مرحله 3پس از اینکه مواد تقریبا مخلوط شدند و خمیر لطیفی بدست آمد کمی با دست ورز دهید تا خمیر یکدست شود ، پس از ان خمیر را به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله 4پس از مدت زمان لازم خمیر را از یخچال خارج کرده و به 2 قسمت تقسیم کنید ، به یک قسمت 2 قاشق ارد و 1 قاشق پودر قند بزنید و به یک قسمت دیگر 5 قاشق پودر کاکائو و 1 قاشق پودر قند بزنید و جداگانه هر تکه را کمی وزر دهید تا مواد ترکیب شوند.
مرحله 5خمیر ساده را روی کاغذ روغنی یا نایلون باز کنید
مرحله 6خمیر کاکائویی را نیز به همین صورت پهن کنید
مرحله 7سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر ساده قرار دهید و رول کنید ( لوله کنید )
مرحله 8خمیر را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شده و بتوانید به ان شکل دهید ( گاهی زمان بیشتری برای سفت شدن خمیر نیاز است ).
مرحله 9خمیر را از فریزر خارج کنید و خمیر را به صورت رول برش دهید ، میتوانید با نوع پیچیدن خمیرها شکل های متنوعی از شیرینی ایجاد کنید.
مرحله 10شیرینی های برش خورده را در کف سینی قرار دهید و درون فری که از قبل روشن کرده اید با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه بپزید.
مرحله 11در زمان قرار دادن شیرینی در فر دقت کنید که فر گرم باشد ( 30 دقیقه پیش از قرار دادن شیرینی ها فر را روشن کنید ).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین