زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیوان |
روغن ۱ لیوان |
شکر ۳.۵ لیوان |
شیره خرما ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۳ لیوان |
روغن حیوانی ۲ قاشق غذا خوری |
پودر نارگیل ۱/۲ لیوان |
گردوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را از بالا و پایین با درجه ی 125 روشن کنید. |
مرحله 2 | 4 مورد اول را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید و با همزن دستی یا برقی خوب مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود. |
مرحله 3 | آرد را اضافه کنید و با همزن بزنید تا به خوبی مخلوط شود و روی طرف حباب های کوچکی ایجاد شود. |
مرحله 4 | شعله را خاموش کنید و کف ظرفی پیرکس را به خوبی به روغن حیوانی یا کره آغشته کنید . |
مرحله 5 | پودر نارگیل را کف ظرف بپاشید و گردو یا پسته را قرار دهید. |
مرحله 6 | مواد آماده شده را در ظرف ریخته و به مدت یک ساعت داخل فر بگذارید . |
مرحله 7 | فر را خاموش کنید و اجازه دهید ظرف یک ساعت دیگر در فر بماند. |
مرحله 8 | حالا شیرینی آماده اس و آن رو به شکل دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید. |