سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر شیرینی دنیش

شیرینی دنیش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
خمیر هزارلا ۱ بسته
مارمالادبه مقدار لازم
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شکربه مقدار لازم
کرهکمی
شکلاتبه مقدار لازم
شیرینی دنیش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی دنیش
روش ساخت
مرحله 1خمیر هزارلا رو به شکل مستطیل برش بزنید و یک تیکه کره یک طرفش بزارید و تا بزنید به شکلی که مربع بشه(کره بینش خوش طعم میکنه.سعی کنید که دو لبه کامل به هم بچسبه)
مرحله 2برای رومال زرده تخم مرغ و شکر رو هم بزنید که طعم بد تخم مرغ بره و روی شیرینی بزنید و توی فر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید(دما و زمان بستگی به فر داره)
مرحله 3بعد پخت و سرد شدن کامل شیرینی ها،با برس مقدار کمی کره روی شیرینی ها بزنید . بعد وسط شیرینی رو به انداره سر یه اسکان کوچیک اندازه بزنید و خمیرشو بدین داخل شیرینی و داخل حفره رو مارمالاد بریزید و با شکلات چیپشی آب شده تزیین کنید. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین