زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۵۰۰ گرم |
روغن ۲۰۰ گرم |
آب ۲ لیوان |
پودر هل ۱ قاشق چای خوری |
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم |
پودر قند ۱۰۰ گرم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد الک شده را با روغن قاطی کرده و بعد آب ولرم را کم کم به مواد اضافه میکنیم،تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید،ممکن است بسته به میزان آرد،میزان آب کمتر یا بیشتر از میزان دستور شود |
مرحله 2 | بعد خمیر را با وردنه روی سطحی که آرد پاشی کردیم باز میکنیم و با درب لیوان قالب میزنیم |
مرحله 3 | نصف دایره را پودر نارگیل و پودهل را مخلوط کردیم میریزیم و نصف دیگر دایره را روی آن میگذاریم و با دست یا چنگال لبه های خمیر را بهم می چسبانیم. |
مرحله 4 | درون شیر جوش روغن ریختم به طوریکه شیرینی در آن غوطه ور شود،بعد با شعله ملایم تا زمانی که پف کند و طلایی شود،سرخ کردم،بعد در ظرف سرو چیدم و روی شیرینی را پور قند پاشیدم و به دلخواه تزئین کردم. |